неділю, 26 травня 2019 р.

Програмування зі Scottie Go!


На сьогодні професія програміста є однією з найбільш затребуваних, великим  попитом користуються і інші спеціальності, пов'язані зі сферою високих технологій. Навчаючи дитину програмуванню вже сьогодні, ви закладаєте основи для його забезпеченого майбутнього через багато років.
Дитині, яка змогла в дитинстві навчитися основам програмування, буде набагато легше вчитися в подальшому. Ще один плюс програмування - воно сприяє розвитку логічного мислення, а також сприяє розвитку мозку в цілому. Як стверджують вчені, діти, які з дитинства займаються програмуванням, в майбутньому демонструють успіхи в точних і в логічних науках. Навчання програмуванню в ранньому віці з докладним поясненням всього механізму в результаті підвищує когнітивні здібності дітей.
При цьому не потрібно боятися складності, з якою у дорослих людей неправильно асоціюється програмування. Насправді навчання програмуванню нітрохи не складніше навчанню іноземним мовам. Спробуйте використати навчальну гру ScottieGo!  і ви побачите, з якою легкістю і захопленням діти навчаються програмуванню.


Немає коментарів:

Дописати коментар