понеділок, 21 жовтня 2019 р.

Майстер-клас

Сучасні інформаційні технології впевнено почуваються у класних кімнатах м.Кролевець. Проте, мати техніку для НУШ, — це ще не все, потрібно вміти її використовувати у щоденній діяльності, бо нині за партами сидить покоління Z — «цифрові» діти.
Під час практичного майстер-класу "Інтерактивна дошка: теорія і практика" ми запропонували учителям м.Кролевець ознайомитися з роботою інформаційних та мультимедійних технологій, прикладами їх застосування для підготовки та проведення уроків. Для здійснення процесу візуалізації уроків до уваги вчителів були представлені документ-камери, що є сучасним засобом презентації для відображенням в реальному часі предметів у збільшеному вигляді на екрані.
Михайло Ніколаєнко, старший викладач кафедри освітніх та інформаційних технологій КЗ СОІППО ( Михаил Николаенко), ознайомив учителів зі способами налаштування та можливостями використання програми та інтерактивної дошки , для створення інтерактивних вправ, реалізуючи основні концепції НУШ. Кожен з учасників практичного майстер-класу отримав у подарунок авторський посібник який вже став "настольною книгою" кожного вчителя НУШ Сумської області та поза її межами, автором якого також є Михайло Ніколаєнко - «Інтерактивна дошка: теорія і практика».
Ольга Муковоз, учитель інформатики Глухівської ЗОШ I-III ступенів №6 ( Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 6), сертифікований тренер компанії "MOZAIK" (Ольга Муковоз (Olga Mukovoz)), представила учасникам можливості використання інтерактивного програмного комплексу MozaBook від компанії EdPro.ua «MOZAIK»














Немає коментарів:

Дописати коментар