вівторок, 24 грудня 2019 р.

Древнє місто ⛪️ Глухів завжи славилося своїм педагогічним👨‍🏫 університетом. Учителі - це люди, які готові навчатися все життя, бо можна сказати, що вчитель створює майбутнє країни🇺🇦, від його праці залежить різнобічність знань, поглядів та переконань молодого👨‍🦰👩 покоління.На сьогодні НУШ предбачає розвиток багатьох компетентностей і одна з них - компетентність у галузі природничих наук, техніки і технологій. Учителі загальноосвтніх шкіл міста та Глухівський ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою 👩‍✈️👨‍✈️були запрошені на майстер-клас "Інтерактивна дошка: теорія і практика".
Ми розповіли присутнім про використання інтерактивного обладання👩‍🏫, встановлення та можливості роботи документ-камери. Відповіли на питання, про експлуатацію мультімедійного обладання. Ми вдячі за діалог, бо це завжди допомагає нам передбачити можливі труднощі в роботі.
Ольга Муковоз (Olga Mukovoz), учитель інформатики Глухівської ЗОШ №6 (Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 6) розповіла про інтерактивне програмне забезпечення MozaBook, спробували на практиці використати інструменти програми. Учителі, які вже використовують у своїй роботі програму MozaBook, ділилися також своїми враженнями та досвідом.
Михайло Ніколаєнко ( @Михаил Николаенко ), викладач Сумський Обласний Інститут Післядипломної освіти запропонував присутнім виконати практичні вправи для підготовки та проведення інтерактивних уроків. Приємною несподіванкою від нас для вчителів став подарунок🎁 - настільна книга користувача інтерактивного обладнання "Інтерактивна дошка: теорія і практика".
Ми вдячні директору Глухівської ЗОШ№1 (Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів N 1) Оксана Юдіна та колективу школи за гостинність та співпрацю.
Сучасніть приносить нові тренди в освіту і це вимагає від вчителя нових умінь та знань. Ми бажаємо вам бути сучасними та сміливими. А на нас чекають наступні майстер-класи в інших містах та районах.👋



Немає коментарів:

Дописати коментар