вівторок, 24 грудня 2019 р.

ХІ Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті»

Нові часи приносять нові тренди в освіту. Люди, пов’язані з освітнім процесом розуміють, що необхідно постійно працювати над собою, щоб зацікавлювати покоління Z. 23 жовтня ми мали чудову можливість відвідати ХІ Міжнародну виставку «Інноватика в сучасній освіті» (м.Київ, Київський палац дітей та юнацтва).
Цей захід - ефективний майданчик для презентації інноваційних освітніх матеріалів і досвіду, обговорення освітніх проектів, конструктивного спілкування між виробниками, постачальниками сучасних технологій та їх безпосередніми користувачами, професійне інформаційне поле для ділових контактів із розвитку науково-технічних досліджень, обговорення аспектів упровадження сучасних технологій у навчальний процес.
На виставці також було представлено багато цікавих новинок для науково-дослідницької роботи учнів з біології, фізики, хімії, дидактичних матеріалів для проведення уроків НУШ та інклюзивної освіти
Укотре приємно спостерігати за участю закладів освіти м.Шостки ( Шосткинський центр професійно-технічної освітиШосткинське вище професійне училище ) серед представлених закладів освіти України та інших країн Європи. Зустріли вчителів м.Шостка серед гостей виставки. Завітали до стендів наших друзів та партнерів Интер-Системс та EdPro.ua, отримали відповіді на запитання, які нас цікавили, та поспілкувалися з приводу подальшої продуктивної співпраці.
Цього року ми були не тільки гостями виставки, а й безпосередніми учасниками. В рамках співпраці наша колега, Ольга Муковоз (Olga Mukovoz), учитель інформатики Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 6 була нагороджена сертифікатом доповідача від Національної академії педагогічних наук України та МОНУ ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти». На доповіді приємно було бачити також й іноземних гостей та надати відповіді на їх запитання.
Загалом цьогорічна виставка для нас була дуже цікавою та продуктивною. До зустрічі у наступному році.











Немає коментарів:

Дописати коментар