середу, 29 січня 2020 р.

MozaBook – інтерактивне навчання №1 в Україні

Учителі – це особливі люди, які не тільки навчають, але й самі готові завжди навчатися та пізнавати нове. У час, коли новітні технології активно впливають на освітній процес, педагоги впевнено використовують їх у роботі, наповнюючи свої уроки «родзинками».
Для вчителів початкових класів ЗОШ №6 проведений цікавий та змістовний майстер-клас «MozaBook – інтерактивне навчання №1 в Україні».
Тренер «MozaBook» Муковоз О.Г., учитель інформатики ЗОШ №6, ознайомила учасників з програмою для створення та проведення уроків, її контентом. Педагоги виконували різноманітні завдання, створені за допомогою вбудованих додатків, призначених для розвитку навичок, мали можливість провести досліди та зробити ілюстрації, переглядали видовищні інтерактивні елементи.
За словами міністра освіти України «ми живемо в час, коли стрімко розвиваються технології, навчаємо інше покоління дітей, яке по-іншому сприймає інформацію», тож учитель початкових класів повинен мінятися, щоб разом вивести галузь освіти на новий якісний рівень.
#MozaBook #EdPro #Mozaik



Немає коментарів:

Дописати коментар